1. Portfolio 


Hieronder kan je je mijn portfolio voor verschillende onderwerpen (model, natuur, cultuur, dierentuin) bekijken.
Al mijn foto's , en dus ook mijn portfolio, zijn in albums geplaatst op mijn Flickr-account (Ger Hadem).

Hoewel ik er van overtuigd ben dat alles zich zelf wijst en je deze uitleg niet nodig hebt, geef ik die hieronder toch voor de zekerheid. Sla dit dus gerust over als je dit niet nodig hebtt. 


Als je op de witte knop van het portfolio klikt, opent de nieuwe pagina/website zich in een NIEUW TABBLAD van je browser . De huidige website (mijn eigen website dus) blijft in het tabblad ernaast van je browser gewoon geopend staan en door op dat tabblad te klikken kom je later weer terug in mijn eigen website.

Je ziet gelijk een overzicht van alle foto's van het desbetreffende album daar (kan meerdere pagina's bevatten, zie onderaan de pagina).
Klik op de foto's om deze in het groot te zien , door nogmaals op de grote foto te klikken, wordt hij vaak nog verder vergroot.
Door op de pijltjes aan de rechter- en linkerkant van het scherm te klikken (of op het toetsenbord) kan je naar de volgende/vorige foto gaan.TIP:  Direct na het klikken op de portfolioknop, opent zich het desbetreffende album op mijn Flickr-site
Rechtsboven de foto's bevinden zich 3 icoontjes.
V.L.N.R. :  Diashow  , kleine foto's in overzicht,   grote foto's in overzich
t

Portfolio

Model-fotografie


Natuur-fotografie


Cultuur-fotografie


Dierentuin-fotografie


2. Extra Foto's

Behalve mijn portfolio die je hierboven hebt kunnen inzien, heb ik nog een aantal foto-sites waar nog veel meer van mijn foto's te bezichtigen zijn (en ook extra informatie te vinden is)

Flickr
Instagram
Facebook
Facebook model zakelijk       
Footo

Door middel van de witte knoppen hieronder kan je deze sites bezoeken.

 

Als je op de witte knop hieronder klikt, opent de nieuwe pagina/website zich in een NIEUW TABBLAD van je browser . De huidige website (mijn eigen website dus) blijft in het tabblad ernaast van je browser gewoon geopend staan en door op dat tabblad te klikken kom je later weer terug in mijn eigen website. 

Extra Foto's

Flickr

Al mijn andere foto's / albums op Flickr

Instagram

Veel foto's en mogelijkheid om via berichten contact met elkaar te hebben

Facebook

Veel foto's , een tijdlijn en mogelijkheid om via berichten contact met elkaar te hebben

Facebook model zakelijk

Veel foto's, tijdlijn en informatie en mogelijkheid om via berichten contact met elkaar te hebben

Footo

Foto's worden hier door andere fotografen beoordeeld en van commentaar voorzien

3. Meest recente foto's